Циркуска акробација на Гилџес-Александер – Во НБА важи кош и кога не знаеш дека си го постигнал (Видео)

Бекот на Оклахома воопшто и не виде дека топката влезе во кошот, а ситуацијата е една од најчудните сезонава во НБА.

Слични вести...