Васил подготвува изненадување за публиката, можеби финалето и не е така далечно

Според квотите, македонскиот претставник има мали шанси да биде меѓу десетте најдобри меѓу 16-те од вечерашната полуфинална вечер, но тоа е шанса за добра заработка.

Слични вести...