Во Лихтенштајн си имаат желби, Македонија не им ги исполнува

Рене Паурич и неговите избраници имаат план за дуелот со Македонија, но многу поквалитетната селекција и гостин треба да не им дозволи да го преточат во успех.

Слични вести...