За секој случај повикаа уште еден голман – Навас не може, Рико ќе брани за ПСЖ против Лајпциг

Стандардниот голман на Светците тешко дека ќе стаса да ја санира повредата, па за секој случај повикан е четвртиот голман Гарисон Иносон, кој треба да допатува во Лисабон

Слични вести...