Зигмунд немаше милост за двојната шампионка на Отвореното првенство на Австралија

Викторија Азаренка се мачи со камбекот на тениските терени, а шампионката од 2012 и 2013 испадна веднаш на стартот на првиот Гренд слем во сезоната.

Слични вести...