Погоди кој ќе игра – НБА наградува

Лигата стана премногу фенси, па важно е каква финта ќе се смисли за стартното најавување на тимовите. Одбрана веќе и не се игра, од трибините веќе никој не вика „Дифенс, дифенс..“, а Брадата од Хјустон може да си дозволи да шутира 41 пат на ист меч. И да игра кој кога сака, макар и да се добијат неоправдани изостаноци.

Слични вести...