Англичаните ќе го поместат претпоследното коло во Премиер лигата за да има публика на трибините

Треба да се игра на 15 мај, а само два дена подоцна ќе се симне забраната за присуство на навивачи на стадионите, па веројатно наместо за викенд, 37-мото коло ќе се игра сред недела.

Слични вести...