Во Англија ќе се доиграат само Премиер лигата и Чемпионшип, за Лига 1 и Лига 2 заврши сезоната

Клубовите ќе гласаат за начинот на којшто ќе се одредат клубовите што ќе испаднат и ќе бидат промовирани во повисок ранг на натпревари.

Слични вести...