АСОМ со соопштение за медиумите: Спортските обложувалници ќе работат само преку шалтерски систем

Асоцијацијата на спортски обложувалници на Македонија со соопштение објаснува дека со одлуката на Владата не се затвораат обложувалниците, туку дека во периодот од 7 до 20 април ќе функционира само шалтерскиот систем за уплата.

Слични вести...