Бајка во Казабланка – Ултрасите му дојдоа пред домот да го поддржат во битката против ракот (Видео)

Симо издржи, ние сме со тебе, му скандираа навивачите на Ража Казабланка на еден од нивните членови кој бие битка со тешката болест.

Слични вести...