Барди и Елмас со поддршка и молитви за Кочани!

Македонските фудбалски репрезентативци кои играат во странство немаа друг начин освен преку социјалните мрежи да испратат поддршка и молитви за спас на градот Кочани кој беше сериозно загрозен од силен пожар. За среќа, пожарот сега е под контрола, а Енис Барди, кој е во Шпанија, и Елиф Елмас во Италија заслужуваат честитки за овој потег.

- Оглас -

Најнови вести