Барем еден италијански тим нема да се жали на судењето, тоа е Милан (Видео)

Ѕвезда требаше да изведе корнер во последните секунди, но шпанскиот судија не им дозволи да имаат последна шанса за гол и сензација.

Слични вести...

1 Response

  1. Avatar Igor напиша:

    Па, не е ова српско првенство и не се играат утакмиците додека Цревена Збезда не даде гол….