Беше интересно на трибините: Еквадорец и Катарец се караа и станаа хит, а потоа… (Видео)

Еквадорски навивач ги провоцираше катарските фанови, покажувајќи пари, а некои од нив почнаа да се караат со него, и снимката стана хит.

Потоа седнаа еден до друг, ги закопаа воените секири и со насмевки на лицата, испратија мирољубиви пораки.

- Оглас -

Најнови вести