Интересно беше во Хрватска – Што се случува со ВАР-системот кога има магла?

На двата дуели денеска меѓу Осиек и Славен, односно Динамо и Локомотива модерната технологија функционираше само делумно и беше невозможно да се проверат ситуациите во кои имаше офсајд.

Слични вести...