Бјелица: Добивме шлаканица во П’лзењ, утре на играчите не им треба ниту тренер

Тренерот на Динамо Загреб вели дека ја научиле лекцијата од првиот меч и дека ќе сторат сè за да го елиминираат П'лзењ.

Слични вести...