Боксер опишува како доживеал нокаут од Коронавирусот: Се распаѓав, а покрај мене гледав како луѓето ги врзуваа

Потресна исповед на спортист кој не верувал дека ќе мора да се избори во една толку тешка битка

Слични вести...