Британците ни носат среќа – Против Ерменија ќе ни суди Шкотот Боби Маден

Англичанецот Ентони Тејлор ни судеше на историскиот меч со Грузија, по кој се пласиравме на ЕП, а задутре во нов значаен меч ќе имаме уште еден арбитер од Обединетото Кралство.

Слични вести...