Букурешт ја крие тајната – И Македонија денеска ја чека ждрепката за ЕП 2020

Иако не сме пласирани на континенталниот шампионат со нетрпение се очекува денешната ждрепка од 18 часот, по која ќе се знаат групите за следното ЕП

Слични вести...