Буцкото од ДР Конго кој стана планетарна ѕвезда, доби порака од Шекил О`Нил (Видео)

Мвумби кој има многу повеќе килограми отколку што стои на сајтот на ИХФ, доби прекар, „Ракометен Шек“.

Слични вести...