Дејан Георгиевски се врати во Македонија, еуфорија на Меѓународниот аеродром Скопје (Видео+Фото)

Аплаузи, скандирање на името на таеквондистот кој го освои првиот сребрен медал во историјата на македонскиот спорт по осамостојувањето.

Слични вести...