Не е Овенс, ама има спринт како легендата – Џеси Лингард држи фудбалски час, погодува, асистира и опасно дрибла (Видео)

Велемајсторска претстава и час по фудбал држи позајмениот играч на Вест хем на „Молињу“, а потезите во првото полувреме му беа маестрални.

Слични вести...