Џиџи со добротворен тикет ќе носи еден милион во Вардар!

Предводникот на Вардар се приклучи на хуманитарната акција на Спорт Манија и Sport Life со опасен добротворен тикет кој носи неверојатен коефициент 11.245, ќе се обиде да ги намали финансиските проблеми во клубот.

Слични вести...