Добар му е планот на Јувентус – На продажба е Коста, ќе го купат опасниот стрелец од Премиер лигата

За Даглас Коста Старата дама бара околу 40 милиони евра, пари што би биле доволни за да се купи Мексиканецот

Слични вести...