Домаќините треба да доминираат, дури 13 „кеца“ со зголемени квоти

Понеделничкиот Супер тип во Sport Life нуди интересни зголемени коефицинети на мечеви од повеќе различни спортови. Може да одберете да се обложите на фудбал, кошарка или хокеј, а интересно е дека според понудата, домаќините треба да се фаворити.

Вкупно 13 од 16-те понудени парови имаат зголемени квоти за „кец“. Од повозбудливите дуели, тука е дуелот Џенова – Козенца во Втората италијанска лига, како и Сасуоло – Кремонезе во Серија А, каде што се чекаат домашни радости.

- Оглас -

Најнови вести