Домашните фанови се подготвени да го „запалат“ стадионот (Видео)

Полн стадион на „Динамо Арена“, а домашните навивачи очекуваат победа. Фановите на трибините на уникатен начин покажа дека очекуваат блескава игра на нивните миленици.

Со илјадници запалени мобилни телефони направија убаво згревање за тоа што следува во следните 90 минути.

- Оглас -

Најнови вести