Прекрасен гол со ножички на клупската колешка на Андонова – Естер е кралица на стрелците и дамата што конкурира за „Пушкаш“ (Видео)

Естер Гонзалес Родригес е клупска колешка на нашата репрезентативка Наташа Андонова во Леванте, а голот што го постигна против Уелва е фантастичен.

Слични вести...