Фантастична е понудата на Sport Life за Евролигата и има сè: Играјте на стрелци, асистенти и скокачи! (Фото)

Понудата на Sport Life за шест натпревари што денеска се играат во Евролигата е топ и има широка лепеза на игри за радост на љубителите на кошарката и на најквалитетната баскет лига на Стариот Континент.

Стандардно, можете да се обложите на натпреварите што се играат од 20 часот со познатите игри на конечен исход, на вкупно поени, со хендикепи, победници по четвртини…, или вкупно за сите шест натпревари денеска на по 161 различна варијанти на игра.

Посебен шарм на понудата на Sport Life дава широката лепеза на индивидуални ефекти во три категории на кошаркарите, на плус или минус поени, скокови и асистенции.

Во понудата има дури 54-мина кошаркари од сите 12 екипи што играат денеска со понуда на плус или минус поени.

Понудата со стрелци е за сите вкусови бидејќи има познати имиња и за тие што не ја следат редовно Евролигата, а секако дека ќе им биде многу полесно да стигнат до добивки на експертите за кошарка со ваква масивна понуда.

Топ е и понудата со 21 кошаркар на број на скокови, а и тука опцијата е позната, плус или минус.

За да ви биде полесен изборот и патот до добивки со тикети одиграни во Sport Life од Евролигата, има и понуда од 23-ца кошаркари на број на асистенции.

- Оглас -

Најнови вести