Фантастични 45.234.090,00 денари Видеолотарија им исплати на играчите во февруари

Фантастична сума од 45.234.090,00 денари е збирниот износ кој Видеолотарија Касинос Австрија им го исплати на играчите за СУПЕР МИЛИОНЕР, МИЛИОНЕР и МИНИ ЏЕКПОТ во февруари.

Февруари е среќен месец за играчите на видеолотариските терминали. Во текот на овој месец, Видеолотарија им исплати на играчите фантастични 45.234.090,00 денари за добивки.

Во февруари играч од Велес го освои најпосакуваниот џекпот, СУПЕР МИЛИОНЕР вреден 18.905.147,00 денари.

Минатиот месец сигналот за МИЛИОНЕР џекпот се повтори дури 14 пати. Вкупно за оваа добивка на играчите им се исплатени 20.513.704,00 денари.

Во февруари се радуваа и играчите кои за добивката МИНИ ЏЕКПОТ поделија 5.815.239,00 денари.

Забавата на видеолотариските терминали продолжува и во март.

#ИграјЗаЗабава #ИграјОдговорно #СуперМилионерЏекпот #МилионерЏекпот

  • Ознаки
  • VLT
- Оглас -

Најнови вести