Французите никогаш не ги победиле Американците, дали тоа е доволно да типувате на САД?

Традицијата е на страна на САД, но Галските петли се наострени и веруваат во изненадување.

Слични вести...

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *