Фрлање паричка во буквална смисла (видео)

Саботниот дуел меѓу Валвијк и Венло заврши со конечни 2-1 во корист на гостите, меѓутоа ѕвезда на средбата не беше ниту еден од фудбалерите кои истрчаа на теренот.

Во пресрет на стартот на мечот, петгодишно дете ја доби честа да ја фрли паричката со која се одредува на кој тим ќе му припадне првиот напад. Но, наместо да ја фрли нагоре, како што прават судиите, тој ја фрли најдалеку што може и експресно ги освои симпатиите со својот сладок потег.

- Оглас -

Најнови вести