Георгиевски: Еуфоријата во Македонија и поддршката ми даваа енергија да го освојам медалот

Директорот на АМС, Мојсовски, вели дека среброто на Дејан вредно како злато и спортот заслужено го зазедоа местото и вниманието.

Слични вести...