Го видовте ли тенкот на Вест хем, урна сè пред себе и беше јунак на победата (Видео)

Мајкл Антонио постигна гол во победата на Чеканите против ВБА со 2:1, а со соло акцијата во 76-тата минута покажа и колку е моќен на теренот.

Слични вести...