Голем интерес: Се чека во редови за драгоценото парче хартија (Фото)

Денес и официјално започна продажбата на билетите за дуелот помеѓу Македонија и Англија, кој ќе се одигра следниот понеделник во Скопје.

Билетите се со цена од 400 и 600 денари, во зависност од позицијата, а се продаваат само со физичко присуство.

Веќе се чека во редови пред продажните места на МКтикетс.

- Оглас -

Најнови вести