Градењето добитен тикет со Bet Builder прави големо задоволство поради огромните квоти (Фото)

Холандија или Турција ќе биде последниот полуфиналист на ЕВРО 2024, а ако верувате дека знаете која од овие селекции ќе се најде меѓу четирите најдобри, треба да ја искористите и Bet Builder понудата на Sport Lifе, каде има огромни квоти со комбинации кои го фаворизираат едниот или другиот тим.

Супер квота од 35.0 ќе фатите ако се остварат четирите услови од Bet Builder 10, каде се бараат шутеви кон противничкиот гол на Коди Гакпо, Мемфис Депај, Кенан Јилдиз и Арда Ѓулер, со тоа што Гакпо и Јилдез треба да имаат барем два во рамки на голот, а Депај и Ѓулер најмалку три односно два, без разлика дали се во рамки на голот.

- Оглас -

Најнови вести