Холандија ја преслуша Австрија, и ја отпиша Македонија од битка за осминафиналето

Во Амстердам ќе играме само за својата чест, Австрија и Украина во меѓусебен дуел ќе решаваат кој ќе патува на осминафинале во Лондон.

Слични вести...