Хрватска најавува спектакл – 300 милиони луѓе ќе ја гледаат Снежната кралица

На Сљеме во Загреб на 4 и на 5 јануари ќе се возат женскиот и машкиот слалом од Светскиот куп, а домаќините најавуваат спектакл.

Слични вести...