Хуманитарен тикет од човекот кој ја носи македонската одбојка кон европските височини

Претседателот на Одбојкарската федерација има обложувачко искуство, а оптимист е дека Македонија ќе биде еден од домаќините на машкото ЕП во 2023.

Слични вести...