И газдата Ибрахимовиќ ќе биде среќен по необичниот еврогол на Родиќ (Видео)

Црногорскиот репрезентативец постигна необичен, но и многу ефектен погодок против АИК што ќе го израдува и легендарниот фудбалер и сопственик на акции во шведскиот клуб

Слични вести...