И за карантинот има лек – Сега е вистински момент за ОНЛАЈН обложување на Sport Life

Новитетот што го нуди Sport Life ви овозможува да направите добитни тикети и во услови кога има потполно ограничување на движењето.

Слични вести...

Напишете коментар

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *