И здосади од порази на грен-слем турнирите и ја урна иконата на женскиот тенис

Ана Каролина Шмидлова немаше победа на најценетите четири турнири од 2016 година и постојани испаѓаше во првото коло, но денеска успеа да ја совлада тениската легенда

Слични вести...