Ибрахимовиќ е прескап за Милан, на „Сан Сиро“ доаѓа тенк

Златан бара милион евра месечна плата за договор до јули 2020 година, што засега е првисока цена за италијанскиот гигант, а сега мета им е Аргентинец од Сан Лоренцо

Слични вести...