Им здосади да чекаат инвеститор, па играат Лото за да го купат омилениот клуб

Навивачите на Брондби се познати на тифо-сцената како многу лојални на својот омилен клуб, а сега имаат оригинална идеја како да помогнат.

Слични вести...