Има срцеви проблеми, но уште е фудбалски мајстор – Погледнете го голот со ножички на Гомис (Видео)

Сега веќе ветеран, на 35-годишна возраст сè уште е мајстор за фудбал и покрај сите проблеми, а денеска постигна прекрасен погодок.

Слични вести...