Јарците бараат премногу – Чурлинов да го продолжи договорот, а го преселија во младинскиот тим

Тренерот на Келн, Ахим Бајерлорцер, вели дека најдобро решение за македонскиот репрезентативец е да остане во клубот.

Слични вести...