Каиро и Казабланка бијат битка за најубав фудбалски амблем, Пандев е неизбежен и во оваа приказна

Ал Ахли и Ража Казабланка бијат неизвесна битка во изборот на BRAND Ranking World Cup, а интересно е што капитенот на македонската репрезентација има играно за три клуба што се во Топ-50

Слични вести...