Како 100 денари да ги направевте 100 евра? Требаше да ги уплатите нашите вчерашни предлози

Во Типстерските совети ги погодивме сите пет парови со убава вкупна квота од 66,5, а излегоа и трите квоти на денот кои ги нудеше Sport Life.

Слични вести...