Како шпиунски филм – Барса имала агент во Париз, на крај го обвинија Нејмар дека ги излажал

Бразилецот постојано се жалел дека не е задоволен во ПСЖ, но вчера потпиша нов договор со нив и Каталонците се разочарани

Слични вести...