Каква драма на азискиот Куп, Либан испадна поради жолти картони

Вистинска драма се случуваше на натптреварот меѓу Либан и Северна Кореја, а ниту победата од 4-1 не им помогна на Либанците да минат понатаму.

Слични вести...