Каква снимка: Дани Алвес игра фудбал на плажа со 7-годишник, а детето порасна и сега е ѕвезда (Видео)

Двајцата се рекордери, а кога случајно се сретнаа на плажа беа талент и веќе докажана ѕвезда.

Слични вести...