Какви херои – Им го изрешетаа автобусот, петмина играчи завршија во болница, но сепак играа фудбал

Играчите на Ифеани Убах претрпеа хорор, им беше нападнат и изрешетан автобусот, има и повредени играчи, но сепак денеска одиграа меч во Нигерија.

Слични вести...